Ascensoare Personalizate


English flagro  
 
 
Telefon: 0368730753
 
bine ati venit

Liftehnologi nu este doar o firma constructoare de lifturi. Pasiunea pentru calitate, materialele folosite la construirea unui lift si clientii multumiti sunt cartea noastra de vizita.

Fie ca vorbim de un lift hidraulic, montcharge, lift persoane, scari rulante sau trotuare rulante incercam sa imbinam calitatea germana cu preturile competitive...

 

filozofie

Pentru noi lifturile cele mai bune sunt cele care pot cat mai mult si cat mai repede, costa cel mai putin, au un minim de consum, adica LIFTURILE ECOLOGICE, pe care sa si le poata permite aproape orice proprietar.

Tindem ca lifturile noastre sa aibe costuri apropiate scarilor. Suntem pe cale sa realizam lifturi a caror functionalitate sa fie independenta de sursele de energie ale imobilului deservit.

Criteriile estetice, de design, sunt esentiale in filosofia noastra, consideram ca varietatea de materiale, culori sau forme, nu trebuie sa obtureze imaginatia sau nevoile clientului nostru.

echipamente

fotoAria de echipament, pe care Liftehnologi o are la dispozitie, este aceea pe care orice arhitect sau designer o foloseste pentru cladirile, pe care le proiecteaza sau decoreaza.