about us products services cabin photo gallery offer request contact
Liftehnologi
About Us
Products
Services
Cabin
Photo Gallery
Offer Request
Contact


News

Noutati
Certificates

Custom Liftssite engleza site ro

Phone: +40268.259.987
Echipamente

Aria de echipament, pe care Liftehnologi o are la dispozitie, este aceea pe care orice arhitect sau designer o foloseste pentru cladirile, pe care le proiecteaza sau decoreaza.
Termenul de materiale uneori este impropriu, pentru ca, poate s-ar cuveni sa spunem mai bine subansamble, mai ales cand vorbim de lumini, care definesc atmosfera oricarui lift din orice locatie; fie ca vorbim de cele rezidentiale, fie ca vorbim de cele din Institutii.
Trebuie sa se stie ca, prezenta oglinzilor sau a sticlei in general, in cabina oricarui lift destinat transportului de personae, da eleganta, rafinament, nemaivorbind de combinatiile acesteia cu lemn, piele,inox, aluminiu sau alte tipuri de materiale composite, care sunt extrem de estetice si durabile.
Varietatea de culori, in care aceste materiale si subansamble se gasesc, este nelimitata si desavarseste competentele noastre. Celelalte componente tehnice, ce stau la baza mecanica, electrica si electronica a lifturilor, pe care noi le producem, sunt de proveniente, care dicteaza flexibilitatea Liftehnologi in stabilirea preturilor, putand satisface latura de lux a pietei, cat si pe cea middle.

copyright © Liftehnologi 2010 - 2013 Website optimized by TwoDesign