about us products services cabin photo gallery offer request contact
Liftehnologi
About Us
Products
Services
Cabin
Photo Gallery
Offer Request
Contact


News

Noutati
Certificates

Custom Liftssite engleza site ro

Phone: +40268.259.987
Servicii

Inlocuire - Acest serviciu include posibilitatea de a inlocuii intreg complexul mecanic electric, electronic din imobil cu unul nou mai performant, adaptat la noile cerinte pe care nevoile si autoritatile le impun. Deasemenea putem inlocui doar anumite componente ale liftului, in functie de diagnosticul rezultat in urma revizuirii ansamblului dumneavoastra.

Reconditionare - Implica preluarea componentelor vechi ce inca au valoare din punct de vedere functional dar care necesita interventii obligatorii, care vor prelungii in mod semnificativ functionalitatea ascensorului. Desigur analiza trebuie facuta foarete atent, pentru a evita nasterea de costuri suplimentare cu rezultate incerte in timp.

Reparatii - Orice mecanism este predispus la avarii, anumite componente pot ceda mai usor si in mod repetat ca rezultat al viciilor de exploatare, dar si in mod nejustificat, atunci trebuie sa stiti, noi putem interveni cu solutii tehnice si ideatice pentru a restabili functionalitatea sistemului dumneavoastra de transport.

Intretinere - Asigurarea pe termene lungi de timp a functionalitatii noilor sau vechilor instalatii este posibila in baza unor interventii regulate la intervale de timp stabilite cu clientul. Aceste tipuri de contracte pot aduce clientului avantaje majore si cheltuieli minime.


copyright © Liftehnologi 2010 - 2013 Website optimized by TwoDesign